Jegyesoktatás 2017

Hírdetés megtekintéséhez, kattints a képre!

Részletekért kattints IDE!

Családunk újság 2016 / 2

Megjelent a Családunk újság 2016 / 2. száma. Az újság megrendelhető a Családpasztorációs irodában, vagy a honlapon is megtalálható elérhetőségek egyikén.

Minden kedves ólvasónknak Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!!

Őszi zarándoklat Homokbödögén

2016. szeptember 24-én Homokbödögén tartjuk Főegyházmegyénk családos zarándoklatát. Csatlakozunk a Karitász országos zarándoklatához, melyet megalakulásának 85., újjáalakulásának 25. évfordulója alkalmából szerveztek a mozgalom megalapítójának, Mihalovics Zsigmondnak szülőfalujába.

Az irgalmas szeretet kibontakozásáért ajánljuk fel zarándoklatunkat.

A Karitász Sümegről indul, Celldömölk és Pápa érintésével a 3. napon érkezik Homokbödögére.

Bővebben...

Fotópályázat

Digitalis fotópályázat

A Családpasztorációs Iroda digitális fotópályázatot hirdet „Családunk adventben” témakörben. A részvétel feltételei: legalább 5 megapixel felbontású, jó minőségű, kizárólag álló formátumú kép beküldése 2016. szeptember 30-ig a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Családonként két fényképpel lehet nevezni. A nyertes fotó a következő Családunk újság címlapborítója lesz. A beérkező képek közül néhányat a jövőben is szeretnénk illusztrációként felhasználni újságunkban.

Ön itt van: Föoldal Híreink